Jacadi a dit...
Istoria noastră

Din 1976, Jacadi Paris a creat colecții care reinterpretează moștenirea atemporală a modei franceze pentru copii.
Fiind un brand contemporan cu rădăcini clasice, Jacadi creează haine, accesorii, pantofi și articole pentru copii care celebrează magia și toanele copilăriei. Concepute pentru evenimente speciale și momente de zi cu zi deopotrivă, colecțiile noastre sunt pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 0-12 ani.

Astăzi, Jacadi Paris are 270 de buticuri în 39 de țări, în cele mai frumoase orașe din lume, precum și o prezență notabilă în comerțul electronic. Marca noastră crede în sprijinirea dezvoltării și bunăstării copiilor de pretutindeni
Din 2005, suntem un membru mândru al comunității ÏDKIDS, o comunitate de mărci angajate în protejarea copiilor din lume.
«Reinventarea și transmiterea celor mai bune lucruri ale copilăriei»
1976
A fost fondat Jacadi
1983
A fost deschis primul magazin international in Leusanne
1985
A fost lansata colectia de pantofi
2020
A fost deschis primul magazin in Romania
Expertiza noastră

Creații franceze
Toate piesele din colecțiile noastre sunt create și perfecționate în atelierele pariziene Jacadi de către designerii casei. Modelele și imprimeurile exclusive, culorile unice și atenția la detalii se află în centrul a tot ceea ce facem.
Creații franceze
Materiale de calitate, siluete precise, atenție meticuloasă la design, broderie manuală... echipa noastră creează colecții cu cea mai mare grijă, ținând mereu cont de confort, funcționalitate și stil. Jacadi perpetuează realmente moștenirea artizanală a croitoriei francize.

Jacadi perpetuează realmente moștenirea artizanală a croitoriei francize
Stilurile noastre iconice

Jacadi iconic styles
Stilurile iconice Jacadi sunt piese de semnătură, inspirate de tradiția franceză în moda copilăriei. Revizuite în fiecare sezon, stilurile iconice concentrează experiența și emoția, pentru o garderobă modernă și atemporală, transmisă din generație în generație..”

Eleganță sustenabilă

Acțiuni sustenabile
Jacadi se angajează să creeze și să fabrice produse realizate cu materiale mai durabile pentru a limita impactul asupra mediului.

Calitate întotdeauna și pentru totdeauna
Jacadi duce mai departe tradiția și păstrează un know-how unic, de a produce îmbrăcăminte de calitate durabilă, care poate fi transmisă fraților. Descoperiți know-how-ul Jacadi >

Acțiuni sustenabile
Conștienți de responsabilitatea noastră socială, ne angajăm să respectăm femeile și bărbații cu care lucrăm, prin acțiuni concrete.

Mica lume de Jacadi

Jacadi inspiră, împărtășește, se angajează, invită
Explorează universul mărcii: 4 secțiuni pentru a descoperi știrile. Descoperă lumea mică de Jacadi.

MAGAZINELE JACADI
Găsește un magazin
Jacadi este membru al COMUNITĂȚII ÏDKIDS.
Comunitateea ÏDKIDS reunește Jacadi, Okaïdi, Obaïbi, Oxybul Eveil et Jeux, Rigolo comme la vie, Bubble, 6 mărci cu o misiune comună: « Să se angajeze pentru o lume mai bună dedicată copiilor »
Vizitează siteul >